Endret: 4 jan 2021     Opprettet: 4 des 2017

Nøkler

iLOQ S10 er nøkkelsystemet i borettslagets fellesareal.

Her kan du lese mer om nøkkelsystemet iLOQ S10

Fellesdører :

Nøkkelbestilling sendes styret på detgladekvartal1@styrerommet.no Husk å få med din fullstendige kontaktinformasjon:

Fornavn og etternavn, adresse, leilighetsnummer, H-nr og andelsnummer, telefon, mail.

Styret bestiller nøklene hos Access Låsspesialisten i Grefsenveien 9b. Du får en SMS eller mail fra Låsspesialisten når dine nøkler er ferdige til å hentes ut. Du signerer for nøklene og betaler for disse når du henter de ut. Det er et begrenset antall aktive nøkler som kan bestilles til hver leilighet. 

Hva gjør jeg hvis nøklene er borte? 

For å opprettholde et sikkert låsesystem er det viktig at du gir beskjed hvis du har mistet nøklene til fellesområdet. Send en mail til detgladekvartal1@styrerommet.no Da kan vi inaktivere nøklene for kortere eller lengre tid. Hvis nøklene ikke kommer til rette kan vi til slutt slette de fra systemet. Slik unngår vi at uvedkommende kan sirkulere nøkler som tilhører andre og minsker med dette risikoen for tyveri.

Din leilighet:

Disse nøklene kan du file opp/bestille selv på egen regning på valgfritt sted.

Det er også mulig å bestille ny sylinder til egen inngangsdør med samme system som fellesarealene. Ta kontakt med Access Låsspesialisten for tilbud. Vi gjør oppmerksom på at nøkler som følger med privatlåser ikke kan kodes til felles inngangsdører. Men, du kan selv legge inn koden for egen dørlås på nøkler tilhørende fellessystemet.